Олімпійський день

Надіслав: redactor , дата: 23 червня 2021
олімпійський

Олімпійський день

Гамірним видався Олімпійський день у  пришкільному таборі відпочинку «Країна Веселкова». І почалося цікаве табірне життя, сповнене дитячих вигуків і оплесків, радощів і хвилювань. У рамках проведення малих олімпійських ігор   «Здоровим будь!» пройшли  спортивні змагання серед вихованців.

Головні події відбулися на стадіоні табору, де учасники змагань визначали найвправніших учасників. Спортивні змагання між загонами дали змогу дітям показати свої фізичні можливості у різних естафетах. А по завершенні переможці отримали нагороди.

Вихованці табору взяли участь у конкурсі малюнків, колажів «Я за здоровий спосіб життя» та рекламі здорового способу життя «Я обираю здоров’я, а ти?»

Цей день сприяв збереженню та зміцненню здоров'я дітей, формуванню пізнавальних інтересів про історію й розвиток спорту. Діти були задоволені,  бо неймовірно весело провели час та отримали безліч позитивних вражень.

Тож сподіваємось, що життя у таборі дітям запам’ятається надовго, і вони неодноразово захочуть бути його активними учасниками.

 

 

Категорія